2021-04-01
荃新天地嘅意式餐廳 有全新推出嘅Salad Bar 不同嘅主食 仲有各款甜點同咖啡係一間餐廳已經可以滿足哂小妹由頭食到尾嘅願望😎😎首先係餐廳嘅Salad Bar 🥗🥗$88 可以任選六種沙律菜 好抵食 一上到嚟枱份量都幾大 🔹紅菜頭藜麥沙律🔸燒牛肉沙律🔹西蘭花紅莓沙律🔸羽衣甘藍沙律🔹烤薯仔🔸炒雜菌而且可以加配主菜我哋就加配咗全隻香草燒春雞 $58加配價係十分抵食嘅 成隻雞淋上香香嘅醬汁😋味道同燒春雞好夾🤤仲燒得剛剛好 唔會乾哂✨好嫩滑好好食❤️松露醬意大利雲吞 (Combo Set)$98跟餐配餐湯 係蟹肉南瓜忌廉湯🥣意大利雲吞真係比較少食到 呢個醬汁仲好creamy亦好香松露味 好入味 ❤️同時加配熱嘅焦糖牛奶咖啡☕️凍薄荷朱古力🍫咖啡仲配左兩塊提子曲奇餅🍪曲奇餅真係好好食🤤食落好酥脆😋唔會好油 同時仲好香牛油味❤️飲啡食餅真係好夾🙈另外當然唔少得就係甜品啦🥰 超多蛋糕可以選擇😜仲有Gelato 🍨 Tiramisu 同 Wild Berries 都幾滑 尤其係Tiramisu超香濃 好滿足🔸開心果櫻桃慕絲 $52🔹榛子朱古力慕絲 $58🔸意式蘋果批 $52重點推介✨✨ 開心果櫻桃慕絲 小妹
係一間餐廳已經可以滿足哂小妹由頭食到尾嘅願望😎😎
🔸開心果櫻桃慕絲 $52
🔹榛子朱古力慕絲 $58
🔸意式蘋果批 $52
重點推介✨✨ 開心果櫻桃慕絲
小妹好鐘意開心果嘅製品❤️原來開心果加櫻桃都幾夾 開心果果仁亦好香濃😎