2020-09-24
我大概8点到,佢入口好隐蔽,系正大馆对面。都要行大斜路先上到去 (next ro Nojo)门口有个security guard,好似一般club/bar咁入面个装修真系好靓,天花板吊满蝴蝶,好有浪漫气氛。Bar 中间有几张大圆枱,要打卡系坐正中间枱,因为枱既中间摆左好多铁仙子,想买走可以比$200,我就冇买😂10pm后会有live band,不过就冇留到咁夜,应该都好有气氛。饮品既选择都多,叫咗个Underground Martini ($120)入口辣辣地都几刺激。佢个Burger都好好食,口感丰富,不过啲枱就真系好矮,所以唔系几食到野。想嚟倾下计,chill下影相就一定要早d去。夜会多人!PS. 除咗坐中间大圆枱入边仲有一啲有私人空间d既位,好似去左underground外国既地牢咁!好正
入面个装修真系好靓,天花板吊满蝴蝶,好有浪漫气氛。
想嚟倾下计,chill下影相就一定要早d去。
夜会多人!