如果钟意饮手工啤酒嘅话就一定要黎呢间好特别嘅酒吧试吓啦 🍺 又有手工啤酒饮,仲有魔术师表演添🥳 都几特别㗎😉 佢啲嘢食都好有特色,系用咗啲手工啤酒嘅概念有少少fusion咁😋 一定要黎试吓👍 而佢嘅menu成日都会update,所以每次嚟都可以试吓啲新嘢👍「酒池肉淋」🥘呢个系一个同Young Master嘅「少爷麦啤」合作嘅特色小食,用咗甜甜酸酸嘅洋葱酱同埋手工啤做酱汁,同啲肉丸简直系一流😍招牌麻婆 Mac & Cheese 🍝Mac & Cheese 大家都一定有听过啦,不过如果同埋香港特色嘅麻婆豆腐捞埋一齐个味道会系点㗎呢? 原来都几match架㖞🤣🤣🤣 佢一嚟到嘅时候热辣辣,记住一定要将芝士同埋麻婆豆腐捞一捞先,少少辣辣地好惹味👍花生酱烟肉芝士安格斯牛堡 🍔 呢个又系一个几特别嘅fusion burger🤣 有花生酱味嘅汉堡包大家有冇试过呢? 我谂十个有九个都一定冇试过,不过原来都系几match 㗎㖞🤣🤣🤣 花生酱薄薄一层系烘得好脆嘅汉堡面包下边都几正㗎😋Beer Platter 🍻 呢个系一定一定要试嘅💯 佢一set有四款手工啤酒,每款200ml,个主题系「Fruity, Ho

「酒池肉淋」🥘
酒池肉淋

招牌麻婆 Mac & Cheese 🍝
招牌麻婆 Mac & Cheese

花生酱烟肉芝士安格斯牛堡 🍔
花生酱烟肉芝士安格斯牛堡

Beer Platter 🍻
呢个系一定一定要试嘅💯 佢一set有四款手工啤酒,每款200ml,个主题系「Fruity, Hoppy, Sour 同埋 Malty」 佢哋会按照你钟意嘅口味配返合适嘅手工啤酒俾你试吓🥸 我试左以下呢四款 ,佢嘅国旗就代表佢来自边个国家,会建议由Fruity开始饮,因为味道会比较淡身啲,比较容易入口😌
🔸 Fruity - 茉莉香片小麦啤 🇭🇰
🔸 Hoppy - 芒果、荔枝 🇬🇧
🔸 Sour - 女伯爵红酒桶酸啤 🇧🇪
🔸 Malty - 辣椒麦啤 🇭🇰