今日喺中环行街经过见到衣间TAKE AWAY的外卖店,虽然店舖就唔算大,但系外型就好COOL好型格吸引咗我入去睇下够竟系卖咩菜式就唔多,得四种,但系每一种都望落去好吸引我咁!佢哋分别卖海南鸡饭,法国春鸡,海鲜喇沙同埋干捞喇沙。我四种都买哂,因为反正都回家,买埋比男朋友同埋妈妈食,我谂四样𩠌可以一齐SHARE衣个就系佢哋的MENU,好似好好食咁!当我一反到屋企,打开D外卖盒,发现佢哋个样同相入面一样咁靓,卖相同包装都好好但系当然要试过味道系点先啦法国春鸡海南鸡饭两种鸡饭都好食,特别系法国春鸡十分有鸡味!而且饭的质感好好,大大粒又烟韧,十分有口感。海鲜喇沙干捞喇沙两种喇沙分别有汤同无汤,海鲜都十分鲜甜,而本人就钟意食干捞喇沙多D,因为比较特别同香口最后特别要赞的系无论酱汁定调味配料都好正!唯独有个缺点就系星期日唔开。不过我买完临走之前,老板话下星期就转MENU,即系有新野下次可以试!同埋佢话嚟紧会有个厨艺挑战,话如果我有兴趣可以试下,哈哈我谂我会叫我的妈妈去试,因为厨艺比赛啱啱哂佢衣D家庭主妇

衣个就系佢哋的MENU,好似好好食咁!

但系当然要试过味道系点先啦

干捞喇沙

最后特别要赞的系无论酱汁定调味配料都好正!
唯独有个缺点就系星期日唔开。

2017-07-14
10 分钟 (外卖自取)