2023-10-02 656 浏览
9月30号中秋节🥮,约咗一班朋友一齐赏月,早咗到土瓜湾,趁仲有d时间即揾返间coffee shop chili 一 chili 我哋俾一间叫 ”LIMITED” 嘅coffee shop 吸引咗入去,呢间系一间宠物友善餐厅,门口设有几张枱凳,环境舒服;店内主要灰色工业风为主,地方好宽敞,而且空间感很大,令人坐得好舒服。因为今晚中秋节,店铺要早收,只得饮品提供,我哋唯有先叫2杯野饮:-mocha ,啡味及朱古力味都很平均👍🏻limited Dirty,呢杯好有惊喜叫果时都谂紧同平时普通dirty 有什么分别,原来系tiramisu & dirty 合并一齐,面头的Cream咸咸地,几特别,增加咗佢嘅层次感,但略嫌顶果条lady finger浸得太耐咖啡,已经淋左少少🤏,不过都藉得一试好钟意墙上句子「 coffee is life bitter and sweet are included 」下次一定要再来试吓佢哋啲snacks & 主食。📍Limited (土瓜湾) 土瓜湾炮仗街93号喜筑地下E号舖

mocha ,啡味及朱古力味都很平均👍🏻

limited Dirty,呢杯好有惊喜

下次一定要再来试吓佢哋啲snacks & 主食。

📍Limited (土瓜湾)
土瓜湾炮仗街93号喜筑地下E号舖
Limited  Dirty