2004-04-22 12 浏览
我o地两个人仔share.一只熏旦- 唔热又唔暖,普通.熏鱼- 唔差,d鱼肉唔会好实,但系我较钟意香港老饭品果d醉鸽- 非常好,酒味够香,鸽肉挺身,必食. (下次会试醉鸡作比较)百页津白- 卖相唔系好得, d 百页撩埋一旧.不过味道ok, 清清地,d百页仲系爽口.嫩鸡煨面- 呢一个系我去到边都会食o既上海面食, 同醉鸽/鸡一样,系我决定再会唔会番去果间餐厅o既原因. 不过可惜, 佢o地唔知呢个煨面可以有咁大魔力啦. 我觉得.. 沙田新城市果间上海o野仲好食d.萝卜丝so饼- 非常好! 松化,有层次,好热,小心!西柚花旗参雪芭- 如果你钟意呢两样o野,就一定要试! 唔系一般o既雪芭,入口当然即溶啦,但系好奇怪o地先有西柚味,等一阵先有花旗参味. 非常特别. (虽然我唔好花旗参,但系都觉得系一个出色o既选择)JasmineTea 雪糕- Ok啦.清淡茶味.系唔平,但系真系value for money!
我o地两个人仔share.
一只熏旦- 唔热又唔暖,普通.
熏鱼- 唔差,d鱼肉唔会好实,但系我较钟意香港老饭品果d
萝卜丝so饼- 非常好! 松化,有层次,好热,小心!
JasmineTea 雪糕- Ok啦.清淡茶味.
系唔平,但系真系value for money!