2021-07-06 1038 浏览
之期一早用openrice Book定时间,上到去都见到full full地,好彩有Book到位.一入门口就听到好多人系到有讲有笑,好多张台都玩紧board game,气氛几好. 当安顿左之后,叫埋野食,谂住出去拎D game玩但发现玩开个D都比人玩紧,所以我地都系做自己野...总共叫左3样野食- 凯撒沙律+香蒜白酒蚬意大利面+蒜香鸡翼 .先讲下凯撒沙律, 其实都好难会难食, 菜同酱汁 岩岩够, 焗面包粒同埋烟肉粒都几香口同脆,口感唔错.跟住到香蒜白酒蚬意大利面,卖相都唔差,闻落都香,但食落就普通,汁太多,蚬太多无开壳(未煮个阵已经死左),面条就软硬适中.到最后小食蒜香鸡翼,侍应生一放落台个阵就比佢吸引住,应该即叫即整,食落外脆内热,表面蒜香十足,但入面鸡翼就淡D无外面咁吸引.但总体都okay ge.地方环境都几舒适!
2021-07-04