2023-05-23 308 浏览
一开始系俾呢度嘅环境同饮品吸引到,真系好少女好好打卡,所以决定嚟试试。粉红漫霞呢杯真系打卡一流,卖相得,饮品都唔差,完全唔系甜到漏𠮶只,反而系甜度适中,仲几香士多啤梨味几好饮,配埋咁多cream一齐食真系好邪恶😂但系个donut就唔好食,就算一开始已经系食佢先,都淋晒又无咩味,咬咗一啖就放低。提生糙米寿司拼盘呢个好有惊喜呀,3种卷都好好食,好欣赏佢将块茄子整到好似肥猪肉咁,好入味好好食。脆辣菠萝蜜卷好香脆香口,少少辣好惹味。台式卤肉饭呢个一入口就觉得好种香料味,仲要辣辣地,因为无预计过卤肉饭会有辣味,真系有啲失望,而且愈食愈浓味,食咗一半已经唔想再食。Lunch时间其实唔算多客,但似乎楼面好唔够人,叫咗好耐都无人落单,仲有漏单情况。

粉红漫霞

提生糙米寿司拼盘