2023-11-03 24 浏览
放工朋友话想去黄金商场睇野⋯⋯,行完又要揾食🤔今晚想食牛扒,上网睇吓OpenRice 先😁石之牛石板日式料理 (深水埗) 地址系:深水埗元州街153号新元州大厦地舖有自助吧㖞,又有任食罗宋汤、沙律菜杯、日本珍珠饭,薯条和牛油粟米。就试吓这间先,近黄金商场,食完回家搭地铁都好方便,唔错👍店面装修设计吾错,几吸引😎d牛扒好似几吸引几好食咁😛行入去几舒服,简简单单☺️先付款点餐,之后送上👌我选了个牛小排,朋友选了个澳洲和牛(日本和牛就成日食,澳洲和牛😝第一次食)。「牛小排」卖相一般,但系😳好好好味😋😋😋😋😋,块铁板超热,热辣辣浓浓牛香🥰牛小排入口浓郁牛味又嫩滑,真系超超超好味😋,好耐都未食过咁好食ga牛扒啦,突然间觉得幸福满满🥹,跟埋个辣口薯条,松软香脆可口,赞👍朋友选了「澳洲和牛」,一样系卖相一般,但有口感有牛香,好有真男人感觉,和「日本和牛」入口软林林有真女人感觉,截然不同😌『石之牛石板日式料理 』这店,仲可以比客人选择自己喜爱食法,钟意点食就点食,😂先玩煮再有得食😝😝😝饮料方面👇仲有其他食物,我都好钟意食😍,罗宋汤好鲜甜吾似d味精汤,有家嘅感觉、沙律菜杯,d菜超新鲜,好正、日本珍珠饭O
放工朋友话想去黄金商场睇野⋯⋯,行完又要揾食🤔
今晚想食牛扒,上网睇吓OpenRice 先😁

石之牛石板日式料理 (深水埗)
地址系:深水埗元州街153号新元州大厦地舖
就试吓这间先,近黄金商场,食完回家搭地铁都好方便,唔错👍

店面装修设计吾错,几吸引😎

d牛扒好似几吸引几好食咁😛

行入去几舒服,简简单单☺️

先付款点餐,之后送上👌

「牛小排」卖相一般,但系
😳好好好味😋😋😋😋😋,
块铁板超热,热辣辣浓浓牛香🥰
牛小排入口浓郁牛味又嫩滑,真系超超超好味😋,
好耐都未食过咁好食ga牛扒啦,突然间觉得幸福满满🥹,
跟埋个辣口薯条,松软香脆可口,赞👍

和「日本和牛」入口软林林有真女人感觉,截然不同😌

饮料方面👇

仲有其他食物,我都好钟意食😍,
罗宋汤好鲜甜吾似d味精汤,有家嘅感觉、
沙律菜杯,d菜超新鲜,好正、
日本珍珠饭OK👍

今餐食得好开心😃
牛扒正,其他食物质素新鲜健康,
一间用心经营嘅食店,正👍