(非会员)
2008-02-07 18 浏览
今晚同爸妈、老公一起去菩提素食馆食团年饭,坐低问侍应攞餐牌看看有什么食,点知佢话只得套餐A、B、C、D,我地本来谂住「散叫」,可以点自己钟意嘅𩠌,唔想食D限住晒嘅套餐,不过算啦,过时过节就系咁,我们只好叫个四人餐。食物质素一般,不算特别好味,而招呼都系一般,D侍应叫极都唔会理你。点知食食吓见到隔离枱揸住张「散叫」嘅菜单,有冇搅错,又话只得套餐!!食到最后上套餐嘅甜品,点知个侍应攞咗碟冻冰冰嘅马豆糕来,我问侍应有冇热糖水,佢话冇㖞,只得马豆糕!!点知唔够两分钟,食食吓见到隔离枱上嘅甜品系糖水,我揾番个侍应问,佢话我地嘅四人餐唔同人地个四人餐,我睇晒张餐牌只得一个四人餐,我问佢有咩唔同,佢又唔答!又话刚刚买晒!简直不知所谓!咁样做生意都得,奉劝大家唔好帮趁这舖头!!
今晚同爸妈、老公一起去菩提素食馆食团年饭,坐低问侍应攞餐牌看看有什么食,点知佢话只得套餐A、B、C、D,我地本来谂住「散叫」,可以点自己钟意嘅𩠌,唔想食D限住晒嘅套餐,不过算啦,过时过节就系咁,我们只好叫个四人餐。食物质素一般,不算特别好味,而招呼都系一般,D侍应叫极都唔会理你。点知食食吓见到隔离枱揸住张「散叫」嘅菜单,有冇搅错,又话只得套餐!!食到最后上套餐嘅甜品,点知个侍应攞咗碟冻冰冰嘅马豆糕来,我问侍应有冇热糖水,佢话冇㖞,只得马豆糕!!点知唔够两分钟,食食吓见到隔离枱上嘅甜品糖水,我揾番个侍应问,佢话我地嘅四人餐唔同人地个四人餐,我睇晒张餐牌只得一个四人餐,我问佢有咩唔同,佢又唔答!又话刚刚买晒!简直不知所谓!咁样做生意都得,奉劝大家唔好帮趁这舖头!!