我住马鞍山,话说某一天同屋企人出去食晚餐,原本谂住食寿司郎,但系听朋友讲有一间零负评,由韩国师傅打理的韩国炸鸡餐厅。结果是完之后同我想像中有很大出入,食物质素和服务态度十分差劣,真的令我很愤怒!门面都OK,望落去正正常常几靓仔,唔似有伏我们四个人在餐厅里点了两样嘢食,点知俾个女侍应冇礼貌地指责我们四个人应该一人嗌一样嘢食,我屋企人觉得啲嘢食百几$200咁贵,点可能一人嗌一样嘢食?同埋一个人又点会食得晒一份炸鸡或者一个Pizza ?不过佢都照帮我哋落单,但是整个过程十分冇礼貌,到上菜的时候他也好像很不满意我们的样子,一直啤住我们。原味炸鸡及特色酸辣炸鸡双拼 🍗 ($219)双味炸鸡味道中规中矩,不算难吃,但是很多小店的炸鸡都被它好吃很多,而且价钱便宜很多。这家店的炸鸡收取这么贵的价钱,但是味道不佳,而且啲鸡有小小雪藏味。CP值非常低!韩式烤肉Pizza ($169)这个韩式烤肉Pizza 竟然收取$169 ,但是味道非常差劣,又唔算好大个,非常薄,上面𠮶劈酱不知甜到死,很难吃!仲要俾我的家人发现呢个Pizza有一张纸系底,而且雪藏味很重,是雪藏货,又话系手做 pizza 。最后因为个Pi

门面都OK,望落去正正常常几靓仔,唔似有伏

原味炸鸡及特色酸辣炸鸡双拼 🍗 ($219)

经典原味+特色酸辣  双拼炸鸡

韩式烤肉Pizza ($169)

这个韩式烤肉Pizza 竟然收取$169 ,但是味道非常差劣,又唔算好大个,非常薄,上面𠮶劈酱不知甜到死,很难吃!仲要俾我的家人发现呢个Pizza有一张纸系底,而且雪藏味很重,是雪藏货,又话系手做 pizza 。最后因为个Pizza太难食,都食净咗半个。如果呢个Pizza收我$39,我都还可以接受,但是这个价钱,就真的完全不值了!难听啲讲句,呢个Pizza难食到连狗都唔食。店家个Menu仲要有只手指公👍,唔知系咪即系代表世一难食呢?

韩式烤肉pizza

今次系我第一次喺OpenRice食评,冇谂到第一次写就已经系写劣评,依家餐厅我只会以一个字总结:伏。希望大家喺食之前深思熟虑一下先好入门口。唔明点解呢个餐厅一个负面评价都冇,仲要有咁多好评,真奇怪。我都系因为睇到呢啲好评而来,结果令我很失望,估唔到我系呢一间餐厅嘅第一个负评,以后𠮶啲传媒就唔可以宣传做零负评餐厅了(最多可以话系一负评🤣🤣🤣)
2024-03-08