2024-08-27
约左个月亮🌙星座同我一样系天蝎座嘅小美女一齐食饭~💕嚟到一间非常有格调嘅西餐厅~ 有Cocktail同酒饮💕非常浪漫,亦都适合情侣或者系girl talk聚会🫶🏻因为我揸车的缘故,所以就冇饮酒啦💕点了两款signature💕性格比超高😍😍📌火焰得个咸猪手配芥末汁$208呢个系打卡必备~🤭(不接受反驳)哈哈😄一上枱店员会帮你点火焰俾你打卡📸德国咸猪手外皮酥脆~肉嫩多汁🤩 我想讲佢嘅薯角同出边唔同~ 值得食~📌龙虾及羊肚菌黑松露意式薯仔面团$178我超钟意食意式薯仔面团~ 呢度有啊🤭当然即刻嗌啦龙虾起肉~鲜甜弹牙😍配上羊肚菌同埋黑松露~味蕾的享受Snack我叫咗两款🙌🏻📌忌廉芝士蘑菇酿鸡翼$58 (3只)里面嘅糯米就食得多~原来壤忌廉芝士蘑菇🍄🟫系甘夹架~💕外皮酥脆~ 内面芝士🧀好好吃🤤 📌墨西哥粟米片配牛油果酱及芝士$48呢个都系我嘅至爱啊,我当然都会啊,因为我超钟意食墨西哥嘢~同埋牛油果🥑😍😍 yumyum📌香烤卡律酱鸡胸肉配牛角酥窝夫$148呢个系小美女点㗎💕鸡胸肉 唔会好干~ 又有牛油果😍😍仲有而家超级Hit嘅牛角酥窝夫💕💕⭐️ 甜品盒 (4位用)一份。] 🍦超级靓打卡,同埋可以多
嚟到一间非常有格调嘅西餐厅~ 有Cocktail同酒饮💕
非常浪漫,亦都适合情侣或者系girl talk聚会🫶🏻
因为我揸车的缘故,所以就冇饮酒啦💕
点了两款signature💕性格比超高😍😍
📌火焰得个咸猪手配芥末汁$208
呢个系打卡必备~🤭(不接受反驳)哈哈😄
一上枱店员会帮你点火焰俾你打卡📸
📌龙虾及羊肚菌黑松露意式薯仔面团$178
我超钟意食意式薯仔面团~ 呢度有啊🤭当然即刻嗌啦
龙虾起肉~鲜甜弹牙😍配上羊肚菌同埋黑松露~味蕾的享受
Snack我叫咗两款🙌🏻
📌忌廉芝士蘑菇酿鸡翼$58 (3只)
里面嘅糯米就食得多~原来壤忌廉芝士蘑菇🍄🟫系甘夹架~💕
外皮酥脆~ 内面芝士🧀好好吃🤤
📌墨西哥粟米片配牛油果酱及芝士$48
📌香烤卡律酱鸡胸肉配牛角酥窝夫$148
呢个系小美女点㗎💕鸡胸肉 唔会好干~ 又有牛油果😍😍
仲有而家超级Hit嘅牛角酥窝夫💕💕
⭐️ [凡于晚市期间餐饮消费满HK$500,并关注我们COZi Lounge 及Hotel COZi的 社交平台,即可免费兑换Sweetie Fantasy 梦幻甜品盒 (4位用)一份。] 🍦
超级靓打卡,同埋可以多人share ⭐️
呢度有我钟意食嘅嘢啦,同埋环境真系超级靓~好多影相位同大卡位~ 仲有好大个吧枱~ 啱晒钟意饮酒嘅人去啊~ chill 下
📍COZi Lounge (葵涌)
葵涌青山公路 - 葵涌段443号悦品酒店‧荃湾UG楼
#香港美食 #葵涌 #cozi #cozihotel #牛油果 #德国咸猪手 #墨西哥薄饼 #牛角酥窝夫 #芝士蘑菇酿鸡翼 #跟住jj去揾食