2017-10-25
美国SRF和牛餐+日式放题($328+70)*矶烧海鲜拼盘及矶烧放题 (不包括无限时)加$50 可享无限时优惠*🔎 美国SRF和牛餐🐮和牛油脂分布平均,入口嫩滑😋 🔎大家一定要记得+$1矶烧海鲜拼盘!!🌊海鲜拼盘鲍鱼、蚌、龙虾等等,草根拣咗用铁板烧嘅方法去烧海鲜。💦鲍鱼同龙虾肉质鲜嫩弹牙,仲有只需1蚊,真系抵到爆!👀🔎 矶烧放题,烧下海鲜(大虾同青囗)同牛肉都唔错👍仲烧咗金菇肥牛卷添😍大家记得点下旁边个烧汁酱,点完个肥牛味道更惹味😎烧菠萝🍍够哂甜😘🔎刺身🐟寿司🍣同放题有好多种类,👍最欣赏极大赤虾刺身、带子同三文鱼,颜色鲜艳,肉质肥美💋真系估佢唔到海胆司好新鲜,完全唔腥🎉炸物个炸酱脆薄,火喉掌控得唔错,唔会油油的🙌提议大家试下炸榴莲👅10个Likes😄🔎汤底有10个选择,中意食辣🔥🔥🔥嘅朋友可以拣胡椒猪肚鸡锅、香浓沙爹锅、四川麻辣鸡锅,想清清地又好健康嘅朋友可以拣卜卜蚬锅、皮蛋芫茜锅、豆腐鲩鱼锅、香浓蕃茄牛腩锅、冬瓜意米排骨锅、冲绳鲣鱼昆布锅、酸奶猪骨锅🔎火锅🍜材料有好多选择:丸类、肉类、面食同蔬菜🌿🔎甜品一定要点mini心太软配云呢嗱雪糕🍦!!!!即叫即焗流心🌋心太软😍太出色了吧!!!
🔎 美国SRF和牛餐🐮和牛油脂分布平均,入口嫩滑😋
🔎火锅🍜材料有好多选择:丸类、肉类、面食同蔬菜🌿
🔎甜品一定要点mini心太软配云呢嗱雪糕🍦!!!!即叫即焗流心🌋心太软😍太出色了吧!!!其他甜品我就觉得麻麻地😏