2021-12-16
一间餐厅满足你2个愿望‼️食鸡煲好,定泰国菜好⁉️ 我都挣扎左一段时间,最后都系拣左泰国菜😍 原只南瓜海鲜焗饭 $142原个🎃用黎焗饭好足料,仲有大大只虎虾🦐 好喜欢焗饭粒粒分明又烟韧,配上海量南瓜粒😍 同埋焗饭份量真系超多,有成4、5碗饭😧 我地2个人点解会食得晒🥶泰式猪颈肉飞天炒通菜 $98好香好惹味既飞天炒通菜,食食下都几辣🌶越辣越过瘾😈 猪颈肉都炒得好香,正🐷泰式串烧沙嗲 (半打) $98食泰国菜点可以唔嗌串烧⁉️ 我地拣左鸡、牛、猪各2串,贪心🐽 3款都好好食,完全唔会烧到干争争👍 必点沙嗲酱,虽然唔辣,但真系好香浓,捞饭一流呀😻泰式炸虾饼 $92我咁钟意食炸野,当然要嗌炸虾饼啦🍤 依个炸物一啲都唔油,外脆内软,钟意食虾既你一定不能错过🤩龙眼冰 $36超大杯龙眼冰!! 海量龙眼肉,仲要系自家制😎 所以唔会好似一般餐厅果种死甜,清甜润喉🙌🏻好饮呀😋
原只南瓜海鲜焗饭 $142
泰式猪颈肉飞天炒通菜 $98