2018-03-13 272 浏览
今日我同朋友经过湾仔行到船街见到有间餐厅个样好似都唔错,上网揾下原来食西班牙野,貌似唔错.就咁决定入去试下先入到去有得选地下同楼上...我就选左坐楼上楼上都唔错格调几好..静静地,倾到下计,咁既环境饮杯,边饮边等食物就系常识啦今日就叫左几样野RIMART CAVA BRUT 18,ALTA ALELLA ORGANIC, JAMON CROQUETTE, DELUXE JAMON PLATTER88, SLOW BRAISED OX CHEEK, PANELLETS DE CHOCOLATE, RICE PUDDING, GAZPACHO, SPRING CHICKENRIMART CAVA BRUT 18,ALTA ALELLA ORGANIC--饮住黎,几香既酒,慢慢饮住黎享受下,柔和既音乐下,真系正JAMON CROQUETTE--炸物既脆口,内暖外脆真系唔错DELUXE JAMON PLATTER--36至48个月既火腿,慢慢由淡口食到浓味,完完全全入口即溶..边饮杯酒边食火腿享受是也SLOW BRAISED OX CHEEK--个牛面肉肥瘦各半入口个牛味相当重..另外配料都系
入到去有得选地下同楼上...我就选左坐楼上
楼上都唔错格调几好
..静静地,倾到下计,咁既环境饮杯,边饮边等食物就系常识啦
JAMON CROQUETTE
DELUXE JAMON PLATTER
SLOW BRAISED OX CHEEK
SLOW BRAISED OX CHEEK--个牛面肉肥瘦各半入口个牛味相当重..另外配料都系正到核爆,黑松露薯蓉楼下都闻到,仲有萝卜仔
SPRING CHICKEN
SPRING CHICKEN--只鸡都唔错,几入味都唔算好鞋
GAZPACHO,
GAZPACHO--冻蕃茄汤有蕃茄粒同埋好香口..另外有一道传统既西班牙汤,就系肉骨汤非常香浓
PANELLETS DE CHOCOLATE, RICE PUDDING--好有朱古力味,咬落去甜味慢慢走返出黎...米布甸个口感好正慢慢入口好好享受

临尾饮返杯柠茶消化下做总结
2018-03-07