2019-02-06 51 浏览
同个朋友好耐无见,想话去间坐得耐少少既楼上店食下野,去到去openrice下就黎咗呢度。地点唔难揾既,系韩国行个行,楼上店位于私人地区要禁门钟入去。入到去就觉得个装修好港式,几适合一班人好似朋友同一家人上黎烚下烚下,gathering都唔错我地叫咗既金沙虾,唔错唔会太咸,层咸蛋紧紧地包裹住个虾,虾本身有炸过,十分香口其实可以连壳食埋落肚,虾肉都弹牙唔会话梅梅地,值得一试。而且作为一个开胃菜黎讲真系好惹味,令人想继续擦埋落去!等咗一阵个卜卜蚬上咗,个份量都好大下,系白酒煮蚬,食之前姐姐再倒入咗清酒,滚咗滚开晒口就食得喇,蚬肉鲜味十足,重点系入面无沙,以前好少系出面食因为好易中招好肥美好吸引啊鲜到爆啊!

好肥美好吸引啊
鲜到爆啊!