2022-02-22 22 浏览
今次要同各位朋友介绍嘅就系位于北角嘅爱上米线💗 真系一食爱上,性价比极高😆只系几十蚊嘅价钱,但系就有齐晒主食、小食、嘢饮,而家疫情关系仲可以外卖返去慢慢食,我哋今次就选择咗外卖,店主好细心咁样将每一样嘢都分开咗装,咁就唔怕捞乱咗嘢食嘅味道😚👍🏻同埋餐厅环境都好干净企理,非常时期都可以放心享用同埋🍜依度嘅米线全部都好高质我就叫咗一碗牛展汤米线同埋椒盐鸡粒葱油饼依度嘅米线好食就一定㗎啦,材料超级足,而且汤底有少少辣香味,非常好食香口,食咗一啖就停唔到🤣特别推介嘅系椒盐鸡粒葱油饼椒盐鸡粒甩咗指天椒来炒,鸡肉非常鲜嫩,配埋指天椒食辣得好过瘾😆 葱油饼唔会太油,香口惹味另外呢对嘅小食都唔可以错过,尤其是系皮蛋,味道好特别,厨师喺皮蛋上边加咗葱同埋蒜头落去,第一次食依种做法,味道好特别,令到皮蛋嘅味道更加有层次😘

同埋餐厅环境都好干净企理,非常时期都可以放心享用同埋🍜
依度嘅米线全部都好高质
我就叫咗一碗牛展汤米线同埋椒盐鸡粒葱油饼
特别推介嘅系椒盐鸡粒葱油饼
葱油饼唔会太油,香口惹味