2021-01-30 546 浏览
其实大坑都有几间西餐厅都有唔错嘅好评,我自己亦有去开𠮶头食嘢,但系呢间食澳洲菜嘅餐厅特别多好评而且食物望上去都好特别所以就同朋友去食。点知一食难忘,尤其系个fried stuffed drumstick and cauliflower 加上佢哋嘅酱汁真系味道一流而且食得出有心机做出嚟。另外个蟹肉意粉和牛扒都好好味,蟹肉意粉味道调教得好好(虽然有啲辣),而个牛扒味道亦唔错而且肉质好tender。另外甜品系曲奇加雪糕,虽然好似好简单但系合并埋一齐食也不差。咖啡梗系唔使讲啦、当然系冲得好好饮(我杯cappuccino 啲milk foam 亦打得好厚)所以总括嚟讲系好有水准一食难忘嘅!值得推荐👍另外佢哋嘅services 唔错,efficient 同有耐性,又帮我哋影相,而且keep住帮忙refill 水。今次我用OpenRice book枱, book咗平时食lunch,所以早几日book就可以啦!同埋如果可以嘅话可以book早啲(佢哋12点开始),因为早去冇乜人嘅时候佢哋比你自己拣坐边度,我地就拣咗窗口位坐、另有一番风味!
所以总括嚟讲系好有水准一食难忘嘅!值得推荐👍