2023-11-09
🍹芝士奇异果🍹☺️我地四个前几日去到屯门睇show,之后谂住揾下有咩买,难得又约到咗齐人,点可以错过咁快走,屯门时代广场位于屯门既热门地带,人流非常多,近年既舖位都转了不少,留意到一间「一鼎茶」系北翼3楼36-37号舖,睇到佢地既饮品好吸引,我地都每人饮了一杯,有我最钟意既奇异果,又点可以错过,奇异果既味道好清凉,成杯大大杯好足料,仲可以叫佢少冰添,味道好天然,天然既果糖味道令人觉得好健康,仲有好丰富既维他命C😍😍🍹芝士绿研+ 纯茶🍹☺️其他朋友就话要饮呢一款,呢度既茶好清醇,茶味又清新,都睇到好多人饮,呢杯都系呢度既招牌饮料,而佢成杯个包装都好唔同,真系非常好饮😍😍🍸芝士琥珀+ 牛乳茶🍸☺️呢一杯都仍然有水准,芝士味好香,本身既茶味再加上牛乳,两种口味一齐又真系几夹,成个味道都好清新又有芝士味,系一款比较时尚既饮料😍😍🍸鲜芒芒甘露🍸☺️钟意食芒果既朋友,一定会好钟意呢一杯,面上仲有粒粒柚子,一齐饮既每一啖,加上少少苦甘味道再有甜甜既芒果,同时又唔会太过甜,真好饮😍😍
🍹芝士绿研+ 纯茶🍹
🍸芝士琥珀+ 牛乳茶🍸