2016-10-07 1104 浏览
今日即兴食饭,认真葵芳除左扫街真系唔算多选择,多数都系食牛角,金潮,Star Kitchen之类,不过真系好多人同埋都食左好多次。今次轮到食和民。而家和民已经变到无乜人排队,大家可能因为觉得呢几年质素差左啦。所以一行6人好自然就入去食,唔洗等位。可能太耐无见,好似饿鬼咁样样都点下,结果叫到一台都系。炸鸡软骨,炸天妇罗,烧鸡翼,烧冬菇,烧鲭鱼,大阪烧,芝士年糕同埋鳕鱼条。其实样样野都中等水平既,不过特别好想提既系和民既芝士年糕真系好似香口胶,佢无乜味,但系就胶胶地可以拉丝。都几难食。。。其他野如炸鸡软骨都几好味,有埋柠檬,每次黎我都会点。寿司就不过不失啦,新鲜又唔算好新鲜,但系都仲系接受到既质素。最好味既系烧鸡翼,用盐烧。和民都几好既其实, 坐得几舒服! 食物都正常既!

其他野如炸鸡软骨都几好味,有埋柠檬,每次黎我都会点。

和民都几好既其实, 坐得几舒服! 食物都正常既!
2016-09-27