2023-11-28
#铜锣湾美食 打边炉真心推介 @asmokingaffair.hk 🥘女朋友:星期日去边🥱男朋友:去滚😼女朋友:吓?🤨就系要介绍呢间大家都可以一齐 #去滚 😉呢间 #打卡 #边炉 之前都听过 今次就嚟试下我哋嗌咗秘制 #沙嗲 汤底🏜️好浓郁呀 而且佢哋有伊府面(即系伊面)索晒啲汁好挂汁🤩🤩🤩大爱顶级靓 #肥牛🥩 佢啲肥牛质素好好 唔系好多肥膏 而且入口软熟有牛味😚爽脆黄喉🟡睇完 @fhproductionhk @fatho同 @mung.yu 介绍 好少餐厅有得食 估唔到呢到有🤩即刻试下 科普返 呢个唔系牛嘅喉咙 系牛嘅主动脉👩🏫食落几爽脆 不过本身冇咩味 靠汤底同酱料吊味金甲脆鱼皮🐠咸蛋黄鱼皮好好食🥹有啲辣味升华 而且好打卡 重有啲干冰出晒烟🤣份量都唔少呀😋手打墨鱼滑🦑口感扎实 切到6粒大大粒 不错😌除咗嘢食质素好之外 佢哋重有户外座位 27楼可以望到海景楼景 好正呀
打边炉真心推介 @asmokingaffair.hk 🥘
女朋友:星期日去边🥱