餐厅: Eaaat.here
资讯:

2023-03-17 556 浏览
舖头喺大角咀利奥方,之前食过日式定食,有寿喜烧锅同一人烧肉,觉得质素同份量都唔错。今次决定试下两个钟放题,同时想打边炉又想烧肉就啱晒。有三种价钱,肉类会唔同。当日拣咗最平$288𠮶款,包牛板腱、猪肉片同牛舌,其他配菜一样。。肉嘅质素几好,个样好新鲜干净,肥瘦均匀,有啲厚度。。紫菜响铃,好脆好薄,加埋紫菜多个口感,好食。。紫菜月见饭,用咗珍珠米,铺满紫菜中间有只生蛋,捞匀啲蛋黄同紫菜好治愈😂口感都好好。。乌冬系洞庭冰乌冬,够烟韧。Overall, 野饮种类有果汁菊花茶,汤底唔错,上菜几快,啲材料几新鲜,店员服务态度几好,可以试下。如果细食,食返定食抵啲。留意抽风系统差少少。推介指数:8/10 抵食指数:7/10

。肉嘅质素几好,个样好新鲜干净,肥瘦均匀,有啲厚度。

。紫菜响铃,好脆好薄,加埋紫菜多个口感,好食。

。乌冬系洞庭冰乌冬,够烟韧。

推介指数:8/10
抵食指数:7/10