2018-01-25
谂住星期六旺角好多人,唔想行嚟行去,行过见到主打牛边炉,我又系牛魔王,就去试下.呢间系楼上舖,上到去唔洗等位,坐低无耐先发觉原来果个自助调味站就系我朋友身后,仲要系得个柜上面放调味品,两边完全无嘢遮挡,因为无其他位转只好坐果度,当有人去调味站攞酱油,我地就望实,好惊佢会整到d豉油呀落我朋友身后,又惊有人整跌,就成身污糟哂,呢个真要改善下.点好嘢食一阵已经有嘢嚟,嚟嘅唔系汤底,系牛肉,之后其他嘢都好快上哂,但系汤底呢?个侍应话同我地跟,再等咗10分钟,又一个侍应行过,e..汤底我再同你跟,又再等,后面果枱迟过我地嚟已经食紧,又过咗7,8分钟,有位姐姐行过嚟话,你地点嘅牛坑腩汤底无㖞,等咗咁耐先话无,都唔想谂,是但一个牛骨汤底.讲到d牛料,话就话唔同位置,不过我唔觉有咩分别,上到枱系有讲系咩嚟,但放多几碟系枱,都已经唔知边碟系咩位置,咩位置嘅牛肉都系无牛味,份量仲要好少,仲要一d都唔平.
呢间系楼上舖,上到去唔洗等位,坐低无耐先发觉原来果个自助调味站就系我朋友身后,仲要系得个柜上面放调味品,两边完全无嘢遮挡,因为无其他位转只好坐果度,当有人去调味站攞酱油,我地就望实,好惊佢会整到d豉油呀落我朋友身后,又惊有人整跌,就成身污糟哂,呢个真要改善下. 点好嘢食一阵已经有嘢嚟,嚟嘅唔系汤底,系牛肉,之后其他嘢都好快上哂,但系汤底呢?个 侍应话同我地跟,再等咗10分钟,又一个侍应行过,e..汤底我再同你跟,又再等,后面果枱迟过我地嚟已经食紧,又过咗7,8分钟,有位姐姐行过嚟话,你地点嘅牛坑腩汤底无㖞,等咗咁耐先话无,都唔想谂,是但一个牛骨汤底.