2020-09-18
食咗好多年. 真心觉得佢地既炸物唔错. 但唔知点解尖沙咀𠮶间会做唔住. 因为我得佢好过丼吉, 价钱又平过佢, 又好味过佢. Anyway, 讲返胜博殿, 而家得返铜锣湾呢间. 就算疫情下都成日要排队. 我同我老公嚟多数都系食佢个丰盛二人套餐. 一个SET已经有齐炸虾, 猪柳, 猪排, 蟹饼同猪柳卷. 如果胃口好既, 可以试下佢地既炸带子都唔错. 但其实个SET都好多. 所以可以食咗个SET先, 唔够再叫. 呢个餐唯一美中不足既系蟹饼只得一个. 由于蟹饼实在太好食. 好多时我都会自私一个人食哂. 嚟呢度食饭既朋友, 我觉得一定要试佢个蟹饼. 真系好CREAMY. 之后排行榜就到炸虾虾同猪柳. 欣赏佢呢度既炸物好干身, 一D都唔油. 令你唔会有食一旧就已经好滞既感觉讲完正餐先讲前菜. 三样都系任加的. 而我最意渍青瓜, 又爽又入味. 次次嚟都要再添.