2023-10-25
荃湾 方叔叔重庆老火锅,陪伴了我多个日与夜,呢日都唔例外,同朋友一齐打边炉!适逢热辣7周年,店内的四大天王特饮和Sapporo生啤都可以无限添饮,我哋当然唔会错过!挑战激辣重庆火锅前,一定要先准备好涷饮,方叔叔特饮真心大杯,平时多数饮唔晒,呢日有免费任添优惠,我同朋友竟然都饮左2 杯好解辣!最爱洛神花鲜橙特饮 ,下火之余,仲有鲜橙食!🎗麻辣挑战2人套餐 $435🔺九宫格麻辣大红锅 (普通辣)重庆老火锅着重麻和辣,由牛油,辣椒及香料炒制而成嘅红油汤底色泽鲜红,香气浓郁,配合超吸汁嘅火锅食材,愈煮愈麻辣鲜香。 🔺嫩牛肉(半份)无得输,牛肉味道香浓,久煮亦同样香滑!🔺手打鱼籽虾滑(半份)真材实料,满满的虾肉,很弹牙!🔺重庆耗儿鱼(半份)鱼肉鲜甜无细骨,啖啖肉!🔺鸭血 (半份)重庆火锅伴侣,每块都吸满麻辣汤底!🔺纽西兰精品羊肉卷(半份)羊肉卷没有膻味,沾酱油食好味!🔺功夫莴笋片(半份)套餐贴心地配有蔬菜,薄片莴笋好快熟!食至中段,我们捞起所有辣椒,止辣!🤣🔺武隆苕粉 (半份)红薯粉好大条,吸满浓浓的麻辣汤汁,非常烟靭!🔺皇帝菜(半份)🔺鲜竹笙(半份)食埋甜品🍮整餐饭真系好饱足!
呢日都唔例外,同朋友一齐打边炉! 适逢热辣7周年,店内的四大天王特饮
和Sapporo生啤都可以无限添饮,
我哋当然唔会错过! 挑战激辣重庆 火锅前,一定要先准备好涷饮,
方叔叔特饮真心大杯,平时多数饮唔晒,
呢日有免费任添优惠,我同朋友竟然都饮左2 杯
好解辣! 最爱洛神花鲜橙特饮 ,下火之余,仲有鲜橙食!
无得输,牛肉味道香浓,久煮亦同样香滑!
真材实料,满满的虾肉,很弹牙!
鱼肉鲜甜无细骨,啖啖肉! 🔺鸭血 (半份)
重庆火锅伴侣,每块都吸满麻辣汤底!
羊肉卷没有膻味,沾酱油食好味!
套餐贴心地配有蔬菜,薄片莴笋好快熟!
红薯粉好大条,吸满浓浓的麻辣汤汁,
非常烟靭!