2022-05-11
晚市堂食封左咁耐,今晚同同事收工喺公司附近食返餐先返屋企XD 见到呢间8FIVE2 Restobar都几多食客,感觉唔伏又有位唔洗等,就决定食墨西哥餐!牛油果、蕃茄配胡椒玉米沙律($118)我地唔想净系食肉所以叫左个沙律,但估唔到个胡椒都几劲,我同事唔太食到辣差d比呢个沙律难倒!佢平时食谭仔酸辣,而我呢个辣妹就超钟意XD鸡肉墨西哥脆玉米片($120)鸡肉本身嘅味道已经好够,如果喜爱浓味可以再点埋酱食,份量都几多。我地两个女仔食完已经饱左一半。牛肉丝墨西哥卷饼($138)好足料,我特别钟意佢入面d牛肉丝好软但唔韧,一人一半其实已经够饱。本身想试甜品都食唔落!饮品方面我地分别叫左Signature Mocktails - Friends($82)同Signature Mocktails - Big Bang($88)前者有橙、菠萝、小红莓同云呢拿,甜甜地我几钟意;而后者有芒果、热情果加菠萝,同事就话啱晒食墨西哥菜够fresh!呢到整体环境唔错,除左食饭仲可以同朋友喺到饮返两杯!
呢到整体环境唔错,除左食饭仲可以同朋友喺到饮返两杯!