2024-06-20
#三人行平时旺角就行得多🥹买完野每次念野食都念到头痕😅因为真系太多嘢食😱见平时唔行开过通菜街同女人街🥹今日同朋友一行就发现到隐藏于民间既串烧舖三人行🫨依到啲串烧咁好食 计我话十人行入去坐满佢都唔过分啊😅真系要学讲番句杜生好惹味㖞😆我地所有既串烧都系嗌左小辣🤪🍡牛丸($16)咬落口爆汁真系有濑尿牛丸个种清新脱俗既感觉🤪烧到脆脆地超好食!🐮安格斯牛肋串($26)细细串但牛肉味好够👍餐厅啲牛肋肉系半肥瘦既😆攞黎做串烧真系好岩🤪好似食紧肥瘦叉咁😗🍗烧鸡脾($32@)餐厅切好晒上碟😆岩晒我依啲懒鬼食落去啖啖肉🥹👍𠮶调味𠮶啲粉嘅配搭配得几好👍餐厅用上幼骨鸡髀🥹所以嚿肉真系好大嚿抵食😗🐷黑毛猪肋串($26)本来以为黑毛猪比较咸对肉质冇乜期望😅但估唔到黑毛猪都几嫩☺️都系要赞多次餐厅嘅腌肉功夫👍入味得黎唔会死咸😙🐽猪颈肉串($20)泰国烧猪颈肉肉成日都食😗但系通常好多时都有种干到嚡口嘅感觉🤓呢度整得细块啲😎反而食到猪颈肉既质感之余又有肉汁弹出黎😋好好食😋🐠烧白鳝($48)平时白鳝食开都系蒸嘅🥹估唔到白鳝啲鱼油烧到出晒黎香口😋食落去连埋皮食滑嘟嘟之余仲有老细用调味粉较出黎咸香既鱼香味🫨🍆蒜蓉烧原条茄子($
我地所有既串烧都系嗌左小辣🤪
🍡牛丸($16)
🐮安格斯牛肋串($26)
🍗烧鸡脾($32@)
🐷黑毛猪肋串($26)
🐽猪颈肉串($20)
🐠烧白鳝($48)
🍆蒜蓉烧原条茄子($38)
茄子系原条茄子切开再加辣粉同蒜蓉,超香😍
🥬韭菜($14)
烧韭菜未系劲香!而且好长好大串~
🍝龙虾汁大虾意粉($88)
呢个系被串烧耽误嘅意粉🍝,真心超级无敌好味🤤 个意粉系扁音人粉好挂汁好creamy,充满龙虾味,仲有只大大嘅虾添!