2014-07-25 5845 浏览
是日本应约去放题的,但由于人数少左而且朋友又提议转场所以就黎左长龙炸鸡。我地边等边吹水大约等左20-30分钟左右,哥仔就问如果唔介意可以坐隔离舖,条件:只需叫一杯野饮。既然有位唔洗等我地又会饮野,在互利互惠情况下当然系SAY YES LA~ 由于大家都未食过,所以大家心谂野食应该会系"份量与照片不符"所以我地三个人叫左三样野首先黎到既系 甜辣炸鸡新鲜滚热辣 甜辣汁味道好好 少少辣食落唔会觉得漏仲唔会有油淋淋既感觉 而且D鸡。。真系好脆,脆到不得了!!虽然鸡味唔浓仲有少少"鞋"但系真系好食既~芝士鸡蛋卷有蛋香,好缠绵既蛋卷 质感实在配上溶浆芝士咬落一层层绵绵的 好食不过芝士系好漏既。。芝士鸡扒辣炒年糕铁板上热到出晒烟 鸡肉就真系麻麻地喇"鞋"得黎唔入味又冇乜鸡味 年糕质感上大同小异不过佢就好食过鸡肉好多,点D汁加埋芝士口感一流~ 个汁呢唔知系咪罗宋汤黎既呢好好味,仲有D菜菜子添~野食黎晒 见到佢地绝对系"份量与照片相符"!!饱到我都唔知讲咩好~而且食饱先发现我地叫左全鸡宴。。D鸡真系惨。。我地边食边吹水,坐坐下都坐左成三粒钟,好在平日冇咩人黎饮酒,唔系真系唔好意思坐咁耐。如果大家唔介意可

首先黎到既系 甜辣炸鸡
甜辣炸鸡
芝士鸡蛋卷
芝士蛋卷
芝士鸡扒辣炒年糕
芝士鸡扒辣炒年糕
野食黎晒 见到佢地绝对系"份量与照片相符"
!!饱到我都唔知讲咩好~
而且食饱先发现我地叫左全鸡宴。。D鸡真系惨。。我地边食边吹水,坐坐下都坐左成三粒钟,好在平日冇咩人黎饮酒,唔系真系唔好意思坐咁耐。如果大家唔介意可以谂下坐隔离舖又唔洗等咁耐又可以饮下酒环境又唔嘈几好架~!
2014-07-22