餐厅: 譚仔三哥米線 (竹園廣場)
资讯:

2021-12-31 430 浏览
最近三哥又推出新品🍜身边有唔少朋友已经试左,个个都话有惊喜,同平时食开既米线好唔同😍作为三哥小粉丝我都走左去试下😆🍜香辣回锅肉虾仁炆米线三哥突破之作✔️😆!今次系以「炆煮」既方法代替以往汤米线既整法,每条米线都吸收左香辣秘制酱汁,够晒惹味🤩成碗米线材料都好丰富,回锅肉系用腩肉炮制而成,口感清爽而不腻,另外仲配有爽口弹牙既虾仁同清甜既绍菜,捞埋回锅肉汁整体味道好夹😍米线仲可以自选辣度同追加其他三哥材料👍咁新颖既米线好值得一试😛🌶麻辣酱银耳鹿茸菇秘制麻辣酱正!好有麻香🌶😛银耳口感爽脆,吸收埋浓郁既酱汁,非常惹味😳鹿茸菇既香味都好浓郁,加埋乍酱落去,超级开胃!呢碟一开始左就唔想停,好好食🤤🤣🍹露丝玛莉苹果梳打食完辣野,叫返杯梳打解辣就最好不过😍 青柠苹果梳打味道清甜微酸,带有啖啖薄荷凉感同玫瑰清香,饮落十分清爽,正!

🍜香辣回锅肉虾仁炆米线

🌶麻辣酱银耳鹿茸菇