2022-08-14
三哥期间限定砂砂汤底🫠砂砂汤底以前少部分分店先有,宜家出呢个新系列就唔洗一定去指定分店先有得食啦😎😎❤️ 砂砂肥牛鹿茸菇米线 $47汤底default无特别辣度,只系好少好少辣,唔食辣既朋友应该都接受到🤣原本砂砂以我理解系喇沙加沙嗲,但觉得呢个系列偏咸,喇沙既香味唔太出,但都叫做有多个选择🥹🥹配菜方面系肥牛同同鹿茸菇。肥牛唔太肥,同平时叫既牛肉差唔多,大块D同薄切D,都有几多块下👍🏻😋鹿茸菇就比较少,得几条,如果可以再多D应该食落会更加清新,但食落系爽脆既,几有口感👍🏻overall黎讲都值得一试,但呢个价钱就略嫌少贵(以前要砂砂都系加几蚊only,宜家要比多10蚊🤧🤧)味道:7/10性价比:6/10📍谭仔三哥 📌人均消费: below $50#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #美食 #pasta #foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去处 #hkfood #hkfoodlover #hkfoodpic#hkfoodblog #打卡餐厅 #米线 #酸辣米线 #米线关
❤️ 砂砂肥牛鹿茸菇米线 $47
味道:7/10
性价比:6/10
📍谭仔三哥
📌人均消费: below $50
#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #美食 #pasta #foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去处 #hkfood #hkfoodlover #hkfoodpic#hkfoodblog #打卡餐厅 #米线 #酸辣米线 #米线关注组 #三哥米线 #谭仔三哥 #谭仔米线