2018-10-23
三宝黄金无得输我放假首选餐厅都系孖宝,美式坑纹大大条薯条,炸脆卜卜🍟🍟🍟🍟金黄色🍟🍟又唔油腻😋😋🍟🍟食到唔停嘴,越食越好味大大碟食都唔够喉。老板我要keep fit不keep fat,但是每次路过你门口我就自然🏃♂️咗入嚟吃🤪🤪你系咪落了迷药迷到我上了瘾 ,由细到大我都系肥仔,所以我好怕油腻食物。不太爱吃油腻食物,点解你可以炸到🍟🍟一些油都无。老板你咁高手可以搞拈我食你🍟🍟我8通街仔8哂全港9新界,你炸薯条🍟🍟无得输no1。好食过垃圾大连锁店9万倍。老板你咁好人应该系隔离开间只买薯条 大大只鸡脾🍗🍗 至好味西多士。 我帮你改埋名堂叫做(黄金三宝无得输)。 请埋我帮手食(仔),帮手推介卖 ,成条街排哂队🏃♂️🏃♀️🏃♀️🏃♂️🏃♂️抢住吃3宝。吃完之后 中三宝,中3T, 中3Q 。中埋头奖黄金屋🍻🍺🍺🍺。