2011-10-19 179 浏览
近排想食下日本野, 上op揾下有冇d又平又好味嘅试下, 揾到呢间0喊面嘅, 马上起行啦~大约6点几去到, 有两枱客喺度, 都系未叫野食嘅, 我坐低就叫左今晚最想食嘅野先~呢个系厚切版本, 因为系鱼腩, 所以食到成口鱼油, 非常之正, 够新鲜, 推荐之作/5, 满分呢个有d唔开心, 因为我睇到其他人有成条虾尾, 但系我地呢个只系得本来长度, 因为本人好喜欢食炸野=.=味道都冇问题嘅, 虾仲系脆嘅, 但系因为d虾少左, 所以刚刚合格啦/5呢个冇介绍错呀, 因为系即烧, 所以一边睇电视一边等, 送上黎嘅时候好正呀, 起码佢比平时食开嘅多, 咬落去有肉汁架, 满分/5我下次会带多d fd去食, 咁就可以试多几样~

半磅三文鱼腩$98
/5, 满分
炸虾反卷
串烧猪颈肉@$9

我下次会带多d fd去食, 咁就可以试多几样~
2011-10-13
半磅三文鱼腩$98