2024-02-03 277 浏览
经常食百芳,味道好好,份量又足,野饮又多选择。但系今次真系搞唔掂,希望改善。三杯鸡饭,得三、四旧手指甲咁大嘅鸡肉粒,对唔对得住帮衬你嘅街坊?其他全部都系姜葱蒜,一打开真心嬲。仲要呢个餐系有块大大块广告牌栋出嚟,话系新产品,做紧promote.你既然sell紧个饭嘅,正常应该要比起平时做得更好,先吸引到人继续食。你唔系架㖞,做得衰过其他所有餐。一个卤肉饭平过三杯鸡,但啲卤肉都系合理份量,食得饱。你依家三杯鸡、68蚊,炸髀饭同样价钱系有完整一只髀、大大只,你仲少过一只鸡翼嘅肉,会唔会过分咗啲😕外卖返屋企食,都系贪快靓正,舒舒服服摊喺度叹下,点知一打开即刻冇晒食欲。我想食白饭嘅,会去隔离茶记买啰

2024-02-02
等候时间
10 分钟 (外卖自取)