2023-11-05
星期日一家四口嚟试吓新场 八点零到场,见门口写住八点后入场有八五折,咁紧系满心欢喜咁走入去啦。间舖就无乜人,见门口有个四人座嘅卡位啱啱走,咪叫门口个经理帮手安排比我哋,我自问好好礼貌咁正常佢问,无奈个经理就唔系好有礼貌咁答。我果晚两大两细食咗千零蚊,我哋成家平时都非常细食,但系肉嘅份量绝对唔可能叫一两份够饱,我哋散叫2碟M4澳牛、5碟A5和牛、2碟猪、3个饭,埋单后再去食埋甜品先够饱。自助烧烤嘅食物质素就无咩高低架喇,所以无咩好讲,份量就真系细嘅,啱节食中嘅女人同小朋友。如果你去第二度,五六百蚊叫块扒系会食剩大半嘅话,嚟呢度啱晒。相反,如果一般可以食得晒一块扒嘅话,就唔需要嚟呢度,同一份量嚟计呢度会贵咗。食到九点半,个经理催埋单。因为打咗八五折,佢要我出去埋,关键系我其实就坐正喺门口位,同佢隔住一米距离都冇,唔知为乜,系都要我企出去先肯埋,全程黑面,无唔该,无多谢…奇奇怪怪咁。间餐厅摆明系低档扮高质架喇,但就算系普通茶餐厅,服务都好过佢。唔知系咪因为平时间嘢系全自助,个经理根本唔洗对客嘅关系喇…餐牌入面有啲餐系几十蚊,如果喺附近做嘢,午餐谂住一百几十蚊食几件和牛加碗饭,嚟呢度系无问题嘅
餐牌入面有啲餐系几十蚊,如果喺附近做嘢,午餐谂住一百几十蚊食几件和牛加碗饭,嚟呢度系无问题嘅,如果晚餐想洗多些少钱食好啲,要求番基本服务水准,就无谓嚟呢度受气喇。