2022-10-26 163 浏览
近年都多咗好多放题有日、韩烧同埋火锅,近排约好朋友去旺角食好嘢见有间餐厅做紧放题有鸡煲兼仲有烧烤、火锅㗎,真系满足到我三样要求😍😍我就拣到最贵嘅价钱每位$308,有美国SRF黑毛和牛同海鲜,真系好吸引😍😍✨一锅鸡煲好快送到,煮紧嘅时候麻香嘅味道特别香浓,每啖食到鸡肉混入麻辣香味非常浓郁呢个鸡煲仲要系无限供应,好快食完再order一锅😋😋✨之后再转左火锅,可以加钱转做两个锅底,我叫胡椒猪肚汤底😛好鲜甜火锅配料都好多选择有手打牛丸、手打梅菜猪肉丸、虾滑、鱼滑👍🏻👍🏻仲有粉丝同乌冬惊唔够饱可以叫多几个🤣✨烧烤有猪肋条、猪颈肉、牛舌、鸡翼腌好晒真系好惹味✨仲有前菜日式刺身食火锅之前都会有一盘日式刺身,里面有三文鱼、八爪鱼、螺肉、带子同赤贝刺身,刺身保持到新鲜鲜甜👍🏻✨甜品仲有雪糕同埋雪条有红豆椰汁香芋同埋怀旧雪条系order纸上面仲有我大爱Mövenpick雪糕食添 (每人一杯)😍😍😍

近年都多咗好多放题
有日、韩烧同埋火锅
近排约好朋友去旺角食好嘢
见有间餐厅做紧放题鸡煲兼仲有烧烤、火锅㗎,真系满足到我三样要求😍😍

仲有粉丝同乌冬惊唔够饱可以叫多几个🤣

✨烧烤有猪肋条、猪颈肉、牛舌、鸡翼腌好晒真系好惹味

✨仲有前菜日式刺身
火锅之前都会有一盘日式刺身
里面有三文鱼、八爪鱼、螺肉、带子同赤贝刺身刺身保持到新鲜鲜甜👍🏻

甜品仲有雪糕同埋雪条
有红豆椰汁香芋同埋怀旧雪条