2004-04-20 25 浏览
偶然行到乐富, 想行下吉之岛但又唔想行太远. 所以顺手入去晚餐, 呢间餐厅好日本西餐feel, 不过都好怕入呢类型餐厅, 因为真系唔知叫日本餐定西餐好. 最后都系order左:1.特式火钵烧牛柳扒定食: 块扒唔算大, 不过都几厚, 边煮边食应该几好, 不过块扒真系一般, 似乎太"un", 而且肉味一般. $98 似乎贵左dd.2. 三色三文鱼饭($68) 三色既意思可能系碎三文鱼腩, 三文鱼, 三文鱼子, 三者之中三文鱼子比较差, 不过饭身仲有dd暖, 所以唔系几习惯. 另外佢跟左一大碗乌冬, 但似乎过淋无咩口感.3. 日本煎饺子($25 5只), 算系比较好既一味, 不过不失.地方一般, 服务都算ok, 价钱同味道比较就觉得偏.
地方一般, 服务都算ok, 价钱同味道比较就觉得偏.