餐厅: 太興 (+WOO嘉湖二期)
资讯:

餐厅: 太興 (+WOO嘉湖二期)
资讯:

2017-08-27 364 浏览
星期日先来打风,搞到一日假期想出个街都唔可以⋯⋯今日唯有留系屋企陪下屋企人啦等到下午茶时段都落左八号波了,所以今日就行远少少出去太兴食下午茶一向都好钟意太兴既冰镇奶茶,我都系因为奶茶先会黎食太兴今日叫左两个下午茶餐同妈妈开心share,分别系奶酱多同埋鸡蛋西多士奶酱多呢类靠酱料既食物无须多讲,所以净系想讲鸡蛋西多士其实餐牌呢个西多士都写明系鸡蛋,但系我都唔醒水,唔为意佢无花生酱系我心目中,西多士系一定要有花生酱的!!!睇下横切面,其实系几靓仔,蛋浆浸完去半煎炸,金黄色但系可惜就蛋味欠奉,反而一阵油溢味,就算落左糖胶都掩盖唔到个阵油味而且面包吸油啦食落成口油(但系平时食其他西多士又唔会有呢个感觉)真系食得唔太开心所以下次如果我再去太兴食下午茶都宁愿食其他野算
星期日先来打风,搞到一日假期想出个街都唔可以⋯⋯

今日唯有留系屋企陪下屋企人啦

一向都好钟意太兴既冰镇奶茶,我都系因为奶茶先会黎食太兴

奶酱多
鸡蛋西多士

奶酱多呢类靠酱料既食物无须多讲,所以净系想讲鸡蛋西多士

系我心目中,西多士系一定要有花生酱的!!!
鸡蛋西多士

睇下横切面,其实系几靓仔,蛋浆浸完去半煎炸,金黄色

真系食得唔太开心

所以下次如果我再去太兴食下午茶都宁愿食其他野算