餐厅: Kale
资讯:

2021-10-04 519 浏览
-🦄KALE @kale_hk-SEARED TUNA SALAD Hkd100LARGE SIZE SALAD+Hkd20Rating🌕🌕🌕🌕🌑-三访 @kale_hk 超高质素健康轻食小店如果无食过呢间嘅一定要去试吓 真系好好食架不过我都食咗3次 基本上想食嘅款式都食咗80%佢哋仲有印仔卡架 扱满咗某一个数目就有优惠-今次食呢个沙律 主菜系炙烧吞拿鱼 再加大份量沙律可以简1-5款 我简咗Kale 红菜头 同埋烤杂菜本身谂住加大份量 只系会加大沙律嘅份量无谂过连吞拿鱼嘅份量都加大埋 变得超丰富大约有13-14块吞拿鱼 半生熟嘅口感无得弹微微烤过嘅吞拿鱼好香口 同时又粉嫩又有光泽睇吓佢几咁粉红色几咁吸引 不过食到某几块有筋呢个份量嘅吞拿鱼绝对系值回票价 又好味又抵食而我简嘅沙律都系自己私心钟爱嘅 特别系烤杂菜有软绵绵嘅茄子加南瓜 羽衣甘蓝配石榴汁又开胃红菜头沙律无谂到佢份量会咁多 好似食极都仲有呀所以强烈建议大家 小鸟胃嘅就唔好加大喇呢个沙律望落唔系好大份 但系食完会饱肚而且营养丰富又平均 有好靓嘅蛋白质同纤维-佢哋嘅主菜蟹肉 热盘嘅姜黄椰菜花饭都唔错架唔够食嘅 建议可以食埋Sides
🦄KALE @kale_hk
SEARED TUNA SALAD Hkd100