2019-09-11
放题就食得多啦,但系就无食过鸡煲火锅串烧放题。唔系朋友介绍都唔知原来有一间咁多嘢食嘅放题。我觉得同朋友去食饭最啱就系食放题啦,特别系人多嘅时候,都唔知点叫𩠌,食放题就正啦,自己想食咩就叫咩。首先就食咗鸡煲先,我地就拣咗招牌恶魔鸡煲,小辣。鸡嘅分量好多,口感嫩滑,酱汁调味都唔错,其实食一轮都够啦,要留肚食火锅同串烧。我地都好耐无食串烧啦,我地叫咗鸡中翼,鸡肾,五花腩,龙虾丸,台湾肠,鸡脾菇,烧得都唔错,唔会太㶶,味道就稍微咸咗啲,都OK嘅。火锅嘅汤底我地拣咗番茄,配料都系任加,都有成两个雪柜嘅配料,有各款丸类,蔬菜和面类。我就系咁食蟹柳,蟹柳同番茄汤底好夹!饮品都算齐全,汽水同韩国饮品都有齐。作为放题嚟讲,叫嘅嘢都嚟得齐,火锅配料会refill,咁就已经合格!加上味道也不错,食物选择多,我地都觉得呢间放题确系唔错,价钱都OK,每人$188。
唔系朋友介绍都唔知原来有一间咁多嘢食嘅放题。
我就系咁食蟹柳,蟹柳同番茄汤底好夹!
饮品都算齐全,汽水同韩国饮品都有齐。