餐厅: 太湖海鮮城
资讯:

朋友话带我食好嘢㖞。为咗保留惊喜去到酒楼先比我知食乜嘢去到先知原来佢一早预订左三头南非大网鲍配鹅掌翼酒楼经理送上嚟嘅时候我都忍唔住哗三头鲍鱼有我拳头咁大俾我哋睇之后,就喺我哋面前用鲍鱼汁再烩一烩先上碟,两个人一人一只用刀叉切嚟食🍴鲍鱼炆得非常入味而且淋滑,鹅掌一样炆得非常入味,连鹅掌软骨都食得津津有味食完呢味鲍鱼已经饱左七八成再食埋个足料蟹钳已经食唔落其他嘢了蟹钳又系好味,虾胶非常弹牙。朋友知我钟意食蟹钳仲特别为我点多一只。食埋两只蟹钳之后已经饱到食唔落其他了。当晚见到客人好full下,下次有机会一定再嚟试吓其他野。
朋友话带我食好嘢㖞。

为咗保留惊喜去到酒楼先比我知食乜嘢

去到先知原来佢一早预订左三头南非大网鲍配鹅掌翼

酒楼经理送上嚟嘅时候我都忍唔住哗

三头鲍鱼有我拳头咁大

食完呢味鲍鱼已经饱左七八成

再食埋个足料蟹钳已经食唔落其他嘢了

当晚见到客人好full下,下次有机会一定再嚟试吓其他野。
南非大网鲍
2022-06-17