接近上千个好评,开业至今人潮不断,事隔一年再到拜访,仲有新餐牌可以叫!👍🏻海龙王pizza 从一个Pizza都可以睇得出小店嘅玩味、创意、新谂法。食落去居然蕴藏着淡淡龙虾肉、青口、带子等等嘅海鲜,而面头更放上突出嘅龙虾头,梗系要相机食先!批底唔厚而且边位香脆,值得一试👍🏻法兰西火辣青葱鸡 绝对系惹味之选,鸡肉继续在热锅里翻热,食落辛辣香口,鸡脾嫩滑唔多骨,而鸡胸就会相对干身,整个感觉有啲似食紧鸡煲咁,底部有洋葱薯仔,辣到都相当高,另外小编特别喜欢佢加上咗虾片,份外滋味。👍🏻绿光盖顶的八爪鱼先生特别系夏天食呢一啲冻冰冰嘅前菜确系开胃,青酱嘅味道好清新,加上海葡萄嘅清爽,八爪鱼又带点嚼头,味道令人满意。👍🏻焦糖脆脆 除咗窝夫之外,更加配有焦糖脆片、芝士奶盖、海盐雪糕,摆碟相当丰富。窝夫啖啖松软有蛋香;奶盖够稠亦有咸度;焦糖脆片香甜脆口;蓝色嘅雪糕亦显得特别迷人。👍🏻香蕉朱古力奶昔浓浓嘅朱古力加上香蕉,卖相令人心心眼,入口非常之顺滑,口感丰富,厚厚的感觉充满口腔。👍🏻你今日饮咗益力多柚子沙冰未呀比想像中嘅冇咁甜,柚子嘅清香,加上益力多嘅甜香,重点系真系好大杯,饮完透心凉,相信任何一个人都会喜

👍🏻海龙王pizza

👍🏻法兰西火辣青葱鸡

👍🏻绿光盖顶的八爪鱼先生

👍🏻焦糖脆脆

👍🏻香蕉朱古力奶昔

👍🏻你今日饮咗益力多柚子沙冰未呀
比想像中嘅冇咁甜,柚子嘅清香,加上益力多嘅甜香,重点系真系好大杯,饮完透心凉,相信任何一个人都会喜欢!