终于去到🔖 Bookmark 左好耐既💛小店,可选择喺户外露天/户内去用餐————————————————小店本身系早晚会做唔到菜式既,日间cafe就系提供宜家见到图中既咖啡☕️轻食🥗蛋糕🍰而夜晚就会变身做日式居酒屋🏮@rerere1001 Rooftop 🌠Breakfast 黎到我第一次去既餐厅🍴点可以唔叫All Day Breakfast呢😂有杂菜沙律🥗蕃茄🍅半份牛油果🥑菇类🍄炒蛋🥚烟三文鱼🐟猪肉肠🥓薯饼🍟,仲有得拣要酸种面包🍞/牛角包🥐/+$10半份bagel 🥯哗!其实讲真都几丰富,而且我第一次见到菇🍄🍄既份量系咁多!颜色配搭亦都好鲜艳!💚💛❤️面包仲放到成个💛形咁🥰味道唔算话好惊喜,但系绝对会食得非常满足————————————————-日式🇯🇵亲子丼睇相大家都会知道,哩个系一个香滑炒蛋🥚配洋葱🧅鸡肉🐔丼饭,炒蛋🥚超级澎湃,鸡肉又唔鞋,绝对系超级好送饭🙈————————————————-Piccolo ☕️平时好少会饮既咖啡☕️品种!奶🥛既份量🆚比较少,所以咖啡豆本身既苦味会突出少少!💛小店仲有好可爱❤️既兔仔🐰拉花添😋————————————————Lemon 🍋 Yakult S
————————————————

小店本身系早晚会做唔到菜式既,
日间cafe就系提供宜家见到图中既咖啡☕️轻食🥗蛋糕🍰

————————————————-
Piccolo ☕️

————————————————
Lemon 🍋 Yakult Soda🥤

益力多味🆚比较重,柠檬🍋味可以再多少少,饮落就会更fresh 啦!

‼️重点‼️宜家疫情关系,小店仲会为每一个食客系入舖坐低前做一个全身消毒添架!真系安心又放心❤️💛