餐厅: The Promenade餐廳
资讯:

2021-10-16 5496 浏览
住系呢间酒店差唔多4个月,见到自助餐好多人食,忍唔住试咗一次,长住客折咗大约350,价钱已反应质素,不过不失。唔好彩俾太太见到有个职员用抹台布抹盛食物嘅碟,当堂冇咗再食下次嘅兴趣。插曲:当日见到食客三母子,妈35-40,囡14-16,仔10-12,食完系度攞H字头雪条放入自己背囊,开始以为攞几条走喇,点知攞上瘾,一家三口不停出动,总数攞咗至少30几条,睇唔过眼亚妈如此教细路,通知咗职员。职员个回覆出乎意料:睇开D啦,人哋俾咗钱食嘢由得佢哋攞啦。O嘴,原来我多事!呢间可以又食又拎咖!哈哈哈!入正题:10月13日,是日8号风球,周围食肆冇开,落楼佢哋又有位,以为好好彩,因为冇食早餐终于可以食餐饱嘅午餐。2点食完,3点开始太太频频出入厕所,上呕下泻不下30次,结果要Call的入St. Teresa,医生诊断急性肠胃炎,打针食药搞咗几个钟,搭的+药费贵过两人食自助餐。遇著咁嘅事投诉是肯定嘅,始终号称5星酒店,不过前后两日唔同当值经理回覆了同一个答案:当日食客过百,冇人投诉有问题,只系我哋出事,所以佢哋觉得佢哋冇问题。又一次O嘴,原来从头到尾系我哋嘅问题......此Case已求助食环,不过似乎
插曲:
O嘴,原来我多事!呢间可以又食又拎咖!哈哈哈!
入正题:
此Case已求助食环,不过似乎政府好多嘢做2日都未有回覆。
2021-10-13
午餐