2015-10-01 3467 浏览
相约几位同学仔4人去观塘打边炉!但又唔想去酒家feel.日式feel,只想要本地feel.我哋选择呢间!第一次去,感觉唔多"似去食饭打边炉,佢系工厂商厦上,可能我地早到同有book.位,所以都还未有人客!店内不算大,看爆场都好6~7张枱!看餐牌内都好多选择,店主都有推介海鲜类比我哋,但大家都无感兴趣,可能价钱都有便贵价,想试下佢其他嘢食先!事关都系第一次食!海鲜好海鲜价嘅😂之后都点咗些大路食物!感觉都好好!响铃即炸,👍好味有松化!记得佢啲饺都好出色!😘鸡子都好有味,但真系又细又小又贵啰!正体来讲,食物好味,服务都可以,看有客人话服务唔好(其实一位女员工做嘢睇唒个场,唔好想人哋有咩舒服,因为都见佢好忙碌的!)不过我哋如果今餐来讲无食海鲜嘢!真系贵咗D...不过我见现在有折的话,都可以接受的!所以想上来分享一下先得!来近天气凉凉地要再去食下,试真D..😍先
花胶鸡
响铃