上次去到餐厅门口,见到门外放咗只接待会员嘅告示,牌上有健身中心logo,直觉话比我知可能要有会籍先可用餐😅,但内心又有啲矛盾👉🏻👈🏻如果系咁嘅话点解openrice会揾到嘅呢?之后问咗住附近嘅同事,佢话上去问过,只要填写简单资料就可以成为会员,仲攞咗张表格返嚟比我今日去到门口又唔见上次嘅告示,入到餐厅店员问系咪会员?带入坐时递上比我填,我就递上已填好交给店员店内以白色为主好简洁台上放咗樽水同牙签筒(我估)餐具🍴~筷子🥢同筷子座好有秋意🍁我决定食午市套餐前菜~芝麻酱伴鲜淮山猴头菇红萝卜粟米菜干汤主菜嚟啦牛油果烧南瓜藜麦彩虹佛陀碗好靓好丰富~牛油果、烧南瓜、菠萝、火龙果、车厘茄、青瓜片、哈密瓜、红提子、羽衣甘蓝、沙律菜、琥珀合桃、咖喱腰果同藜麦,用料新鲜。饮品红菜头黑糖姜茶同青柠梅子梳打都好吸引,不过今日选择咗饮汤,下次再试。店内有小量素食商品售卖呢!最后要赞每一位店员都殷勤有礼

店内以白色为主好简洁

猴头菇红萝卜粟米菜干汤

主菜嚟啦
牛油果烧南瓜藜麦彩虹佛陀碗
好靓

店内有小量素食商品售卖呢!
最后要赞
每一位店员都殷勤有礼