海鲜刺身丼 $115丼饭包括多款时令刺身,我呢碗有三文鱼、赤身吞拿鱼、䲞鱼、赤虾、八爪鱼、墨鱼片同蚌刺身,仲有蛋,好丰富☺️啱哂我呢个刺身控,一次过可以食多款刺身,而且味道好新鲜。饭就采用咗日本新潟县产越光米,黏性同口感都系极佳带广豚肉丼 $85北海道名物丼饭,豚肉片系日本豚肉肉眼嘅部位,肉汁丰富带油香,用酱油同糖调制嘅酱汁好浓,好入味,有水准所有主食类食品均配沙律同茶,性价比高👍🏻椰菜丝沙律椰菜丝清脆,配埋柚子醋食,酸酸哋好开胃有机乌龙蜂蜜冻茶蜂蜜味都几浓三文鱼刺身3片$40如果觉得丼饭嘅刺身唔够喉可以另外散叫,厚切嘅三文鱼食落好新鲜,好肥美自家制福神渍 $12福神渍系日本嘅一种非发酵型渍物,以萝卜、茄子、红刀豆、莲藕、黄瓜丶紫苏果实、香菇同白芝麻等7种蔬菜为原料,甜甜哋嘅渍物,用嚟伴饭一流餐牌好精致餐厅环境舒适同埋装修都有特色仲有打卡位添
海鲜刺身丼 $115

饭就采用咗日本新潟县产越光米,黏性同口感都系极佳

带广豚肉丼 $85

所有主食类食品均配沙律同茶,性价比高👍🏻

椰菜丝沙律
椰菜丝清脆,配埋柚子醋食,酸酸哋好开胃

有机乌龙蜂蜜冻茶
蜂蜜味都几浓