餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2019-07-24 686 浏览
好开心知道好友怀孕的消息因为大肚系大晒由佢决定食乜菜于是大家约在旺角moko朋友唔系好有胃口甘我们食少的糖醋肉排热盘,肉排连骨可能醋的作用,骨肉分离,容易食醋味浓朋友全程都系食呢个菜甜酸鱼块就朋友好多菜都系酸的鱼块热腾腾脆浆点上甜酸酱食落唔错赛螃蟹蛋白高营养但芡汁差左的,较杰身唔算太咸我觉得送饭唔错炒饭虽然好普通但食落唔错唔算太油唔太浓味,清清地有蛋丝,肉粒饮品有薏米水朋友要豆浆薏米水粒粒薏米真材实料去水肿其实唔错但只可以坐90分钟另外用汇丰信用卡优惠唔错
好开心知道好友怀孕的消息
因为大肚系大晒
由佢决定食乜菜

于是大家约在旺角moko
朋友唔系好有胃口
甘我们食少的

糖醋肉排
热盘,肉排连骨
可能醋的作用,骨肉分离,容易食
醋味浓

脆浆点上甜酸酱
食落唔错

赛螃蟹
蛋白高营养
但芡汁差左的,较杰身
唔算太咸
我觉得送饭唔错