2023-03-21 1313 浏览
翻中上环lunch去食cafe既其中一个好处系通常比起茶记泰国越南嘢少好多人排队🦦 但系上环依家开咗好多cafe 每次食饭都决定唔到食咩🥲 呢间LOL cafe系有同事讲到好正 咁所以有日我就自己去咗试lu👻 ✨蜜糖芥末无骨猪手蒜味意粉(German Boneless Pork Knuckle Linguine Aglio E Olio) 💲 108 (oct 2022)我每次去cafe谂唔到食咩就一定会嗌蒜香意粉😋 老实讲 呢度既意粉有啲淡 唔系我想像中既蒜香味🥲 但系猪手真心好食!!如果可以就咁买一大旧猪手就好了🫶🏻✨苹果汁 💲跟餐饮品正常苹果汁😗加一:❌味道:💛💛💛💛🤍 (猪手5分 意粉淡味扣1分)性价比:💛💛💛💛🤍服务:💛💛💛💛🤍环境:💛💛💛💛🤍 + 0.5

✨苹果汁 💲跟餐饮品
正常苹果汁😗

加一:❌
味道:💛💛💛💛🤍 (猪手5分 意粉淡味扣1分)
性价比:💛💛💛💛🤍
服务:💛💛💛💛🤍