2018-10-24
Happy Friday 又约人去食饭,今次试左间系PMQ附近既burger,不过其实佢更加似中西fusion burger open kitchen既design 真系好岩系PMQ附近,唔知点解hahahaha个menu 已经印左系张台纸到,唔洗问店员攞餐牌谂唔到叫咩好,叫staff 比啲suggestion我地😂,最后我地叫左pork jelly bao, fish tempura bao, lamp tartare 同最后叫左个salted caramel ice cream 呢个lamp tartare 真系不得了,超好食,佢似tartare 但佢系用左腐竹黎做,啲staff仲要好nice咁见到我地唔够炸腐竹比多一碟仔我地劲可爱个口感!!! 我啲指甲完美同啲羊同色左两个包都系佢地suggest 既,呢个pork jelly 比较似中式茶楼会叫既点心, 可能系佢个猪同佢个包都好中式,入边系五花腩。但都好食!之后咬左啖朋友的包,哇,好好食😂 个酱同佢个鱼劲夹,又唔似普通burger咁,呢个更得我心最后话要减肥但忍唔到,叫左个ice cream bao, 要预番10-15 分钟,佢有
个menu 已经印左系张台纸到,唔洗问店员攞餐牌
劲可爱个口感!!!
我啲指甲完美同啲羊同色左
最后话要减肥但忍唔到,叫左个ice cream bao, 要预番10-15 分钟,佢有sake味简,心思思, 但系稳阵起见最后都系简左salted caramel
好好食,冰火两重天,个皮系热既个馅系冻既,但系敏感牙齿既我食得有啲辛苦😂 但系好食既!
最后送左两张贴纸,系佢既logo😂😂
最后埋单354,唔贵,好食!