餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

2023-03-19 505 浏览
黎到上环既一间小店,呢间Cafe唔大间,坐室外都唔会觉得热,室内既采光度就争小小,Cafe既位置唔错,唔会太过人来人往,静静地食返个早餐一流👍🏻《意大利黑松露炒滑蛋贝果 $108》一上枱就俾个滑蛋既份量吓亲😂超级澎湃劲大份!!个炒蛋炒得几滑身,满满既黑松露好香🤤Bagel🥯烘得好脆身,就咁食都好好味,炒蛋下面有啲生菜啊蕃茄咁,中和返小小完油腻感,食晒成份完全冇难度啊😆《Americano $42》咖啡味道就一般,冇咩特别🤷🏻‍♀️SP_CE cafe & lounge上环普庆坊20号地下[⭐️5分为满分]味道⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️服务⭐️⭐️⭐️价钱⭐️⭐️⭐️推荐⭐️⭐️⭐️⭐️

《意大利黑松露炒滑蛋贝果 $108》

《Americano $42》
咖啡味道就一般,冇咩特别🤷🏻‍♀️
Iced  Americano

SP_CE cafe & lounge